Χρηστάκης Μανώλης

Χρηστάκης Μανώλης

Ονομάζομαι Χρηστάκης Μανώλης και εχω γεννηθεί το 1987. Τα μαθητικά μου χρόνια φοίτησα στο 1ο ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου. Πέρασα στο τμήμα Πολιτικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2005 και κατα την διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα φοιτητική δράση ως εκλεγμένος εκπρόσωπος φοιτητων στη Κοσμητεία της σχολης κοινωνικών επιστημών καθως επισης και ως αναπληρωτης εκπρόσωπος φοιτητών στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το 2009 αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικής επιστήμης με βαθμό 7,5.

Μετα και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων ξεκίνησα να εργάζομαι απο το 2011 σε ξενοδοχειακές και τουριστικες  επιχειρήσεις του νομού Ηρακλείουόπου και εργάζομαι ως σήμερα.

Η αγάπη μου για το Ηράκλειο ανέκαθεν με έκανε να αισθάνομαι την ευθύνη, την ανάγκη και την ανιδιοτέλεια για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Θέλω ένα δήμο που να σέβεται τις καθημερινές μας ανάγκες, να εξυπηρετεί εύκολα και να είναι προσβάσιμος από όλους, Δημιουργικά, με όραμα και όρεξη πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας, για το Ηράκλειο που θέλουμε όλοι.

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους