Σπουγιαδάκη Άννα

Σπουγιαδάκη Άννα

Ονομάζομαι Σπουγιαδάκη Άννα και είμαι 30 ετών. Γονείς μου είναι η Εμμανουήλ Σπουγιαδάκη και της Ιωάννας Κουρουγκιαβούρη. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο αλλά μεγάλωσα στην Άρβη. Η θέα του Λυβικού Πελάγους αλλά και η φλέβα της Ν. Αλικαρνασσού από την πλευρά της μητέρας μου με έκαναν να αγαπήσω τη θάλασσα. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής μου, σπούδασα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών. Εργάστηκα σε εμπορικά πλοία της Κρητικής ναυτιλιακής Εταιρείας ΑΝΕΚ LINES στη θέση Αξιωματικού Μηχανής στη γραμμή του εξωτερικού.

Η επιθυμία μου να δημιουργήσω οικογένεια με γύρισε στη στεριά. Είμαι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Τσιμπινό και είμαι μητέρα ενός αγοριού. Από το 2012 ζω στο Ηράκλειο και πλέον εργάζομαι στη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων LIDL HELLAS.

Είναι η πρώτη φορά που δηλώνω υποψηφιότητα και ο λόγος που το αποφάσισα είναι διότι θέλω ένα Ηράκλειο πιο ανθρώπινο, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, που να μπορεί να κρατήσει τους νέους στον τόπο τους.Που η δομή και η εικόνα του θα είναι αυτό που όλοι θέλουμε και αξίζουμε. Το Ηράκλειο της Νέας Γενιάς.

Η στήριξή σας θα δώσει ώθηση στα όνειρά μας!

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους