Ραψομανίκης Γιάννης

Ραψομανίκης Γιάννης

Γεννήθηκα το 1983 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσα.

Αποφοίτησα από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα το 2012, ενώ νωρίτερα φοίτησα στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Υλικών του Π.Κ. στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων, ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση και συμμετείχα σε όλες τις βαθμίδες συν-διοίκησης, εκπροσωπώντας τους συμφοιτητές μου στα Συλλογικά Όργανα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τ.Ε.Τ.Υ,  μέλος της Συγκλήτου του ΠΚ και αναπληρωματικό μέλος του Πρυτανικού Συμβουλίου, ενώ την ίδια περίοδο εκλέχθηκα αναπληρωτής Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Ηρακλείου.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νεολαίας Ηρακλείου, εκπροσωπώντας τους Φοιτητικούς Συλλόγους του ΠΚ, ενώ διετέλεσα μέλος του ΔΣ του οργάνου ως Υπεύθυνος Τύπου.

Το 2007, εκλέχθηκα μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, θέση που διατήρησα ως το 2012. Κατά τη θητεία μου, συμμετείχα και εργάστηκα κυρίως στους τομείς  Παιδείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από το 2002 έως το 2011 εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα στον τομέα του επισιτισμού και της διασκέδασης, ενώ από το 2012 – 2018 εργάστηκα σε περιοδικά και σε διαδικτυακά ενημερωτικά μέσα (Youpress, Flashnews)

Από το 2017 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως Σύμβουλος Ενέργειας για λογαριασμό της Κ-ΕΝ.

Στις εκλογές της 26ης Μαίου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στο ανεξάρτητο και φρέσκο αυτοδιοικητικό σχήμα του Γιώργου Σισαμάκη, με σκοπό να αγωνιστούμε, μαζί με τους συνδημότες μας, για ένα Ηράκλειο Ανθρώπινο, καθαρό και σύγχρονο, για ένα Ηράκλειο για όλους!

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους