Πασσαδάκης Γιάννης

Πασσαδάκης Γιάννης

Το όνομα μου είναι Πασσαδάκης Ιωάννης. Έχωγεννηθεί και μεγαλώσει στο Ηράκλειο. Αν και έχωταξιδέψει σε αρκετά μέρη,αγαπώ το Ηράκλειο και πάντα σε αυτό θα επέλεγα να ζήσω.

Έχω ρίζες από Μικρά Ασία. Ο ένας προπάππους μου φυγαδεύτηκε κρυμμένος κάτω από ένα φουρό φορέματος και ο άλλος έφτασε στη Κρήτη ναυαγός από ένα βουλιαγμένοκαράβι. Γεννήθηκα στις 26 Απρίλιου 1985, μεγάλωσα σε πολύτεκνη οικογένεια και είμαι ευγνώμων για αυτό.Ζω και εργάζομαι στο Ηράκλειο και είμαι αρραβωνιασμένος με την Αννή Δαϊλάκη.

Τα χρόνια του γυμνάσιου και του λυκείου τα πέρασα στο Αθλητικό σχολείο Ηράκλειου. Από μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό οπού με πολύ κόπο, προσπάθεια και υποστήριξη από την οικογένεια μου κατάφερα να αναδειχθώ αρκετές φορές πρωταθλητής Ελλάδος αλλά και πρωταθλητής Βαλκανίων και για χρόνια αποτελούσα βασικό στέλεχος της εθνικής Ελλάδος ποδηλασίας. Αυτές και άλλες διακρίσεις ήταν τα τρόπαια, αλλά ο πρωταθλητισμός είναι ένα σχολείο που μέσααπό αυτό μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και τις ομορφιές που έρχονται με κάθε προσπάθεια για κάτικαλύτερο.

Κατάφερα να κάνω το πάθος μου επάγγελμα παίρνοντας το πτυχίο μου από τη Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλίας, και πλέον φροντίζω την φυσική κατάσταση των άλλων. Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω τους αθλούμενους μου να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως Υπεύθυνος Γυμναστής σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Θεωρώ χρέος μου να συμβάλω σε αυτήν την όμορφη προσπάθεια ανανέωσης και αναγέννησης του τόπου μας. Στόχος μου είναι να προσφέρω αυτό που πρεσβεύει ο χαρακτήρας και οι αρχές μου, ώστε να δημιουργηθούνσυνθήκες και ευκαιρίες για ένα καλύτερόΗράκλειο για όλους μας.

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους