Παναγιωτάκης Κωνσταντίνος

Παναγιωτάκης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1985.

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Ηρακλείου (Καπετανάκειο) και συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.  Είμαι κάτοχος MScinProjectManagement, από το Πανεπιστήμιο του Manchester.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, αναλαμβάνω την λειτουργία της οικογενειακής μας επιχείρησης, έκθλιψης και εμπορίας ελαιολάδου (Ελαιουργείο), με τον αδερφό μου Αναστάσιο Παναγιωτάκη, που διατηρούμε από το 1970 στην περιοχή Βασιλικά Ανώγεια του Δήμου Γόρτυνας, τόπο καταγωγής των γονέων μου Ελευθερίας Στεφανάκη και Εμμανουήλ Παναγιωτάκη.

Από την αρχή της επαγγελματικής μου πορείας έχω ασχοληθεί και με τον συνδικαλιστικό χώρο και έχω εκλεγεί στις παρακάτω θέσεις:

  • Πρόεδρος –Αντιπρόεδρος επί σειρά ετών στο σύλλογο Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Ανατολικής Κρήτης
  • Εκλεγμένο μέλος στο Γενικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Κ.Η.)
  • Αντιπρόσωπος συνεταιριστικών υπάλληλων στην Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.)

Είμαι εγγεγραμμένος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και έχω εκδώσει Πανεπιστημιακό σύγγραμμα με τίτλο «Leadership: BeinganeffectiveProjectManager».

Από το 2018 συμμετέχω σε εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης και δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων.

Το Ηράκλειο πρέπει και μπορεί να αλλάξει ταχύτητα και πλεύση!

Μια πόλη με τόσα πλεονεκτήματα που το μόνο που χρειάζεται είναι μια επανεκκίνηση με όραμα και όρεξη για δουλειά!

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους