Μιχαλάρου Κυριακάκη Χρύσα

Μιχαλάρου Κυριακάκη Χρύσα

Γεννήθηκα στις 31 Μαΐου το 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου συνεχίζω να ζω και να κατοικώ με τον 13 χρονών γιο μου.

Από νηπιακή ηλικία ασχολούμαι,με το Κλασσικό Μπαλέτο και τον Μοντέρνο Χορό, στη Σχολή Δαφέρμου Φιοράκη. Κατέχω δίπλωμα από το «Imperial Society Dancing of Teachers»στο «Modern Dance Theatre» που υπάγεται στην Royal Academy,όπου και συνεχίζω τις σπουδές.Επίσης σπουδάζω στην Ανώτερη Δραματική «ΝΟΤΟΣ» με στόχο την διεύρυνση γνώσεων και εκφραστικών μέσων δημιουργικότητας πνευματικής και σωματικής  που αφορούν την  Τέχνη του Χορού αλλά και την Τέχνη του Θεάτρου.

Αποφοίτησα από το τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης των Δημοσίων ΙΕΚ Ηρακλείου.

Με τα κοινά ασχολούμαι  από τα μαθητικά μου χρόνια. Το 2011 εκλέχθηκα πρόεδρος στο 53ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Ηρακλείου. Μέσα από  τις Δράσεις μας ως Σύλλογος και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες στέγασης, καταφέραμε να αντικρύζουμε χαρούμενα παιδιά ικανοποιώντας τα ενδιαφέροντά τους.

Το 2013 ασχολήθηκα με έντονο ενδιαφέρον για τον θεσμό των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων. Με ευαισθητοποίηση της μείωσης στο θέμα της Ανεργίας. Ίδρυσα την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «COSMETICIANS» που αφορούσε υπηρεσίες Αισθητικής και Ομορφιάς. Έλαβα μέρος, στην Επιχειρηματική Αποστολή με προορισμό την Κύπρο και με στόχο την ανταλλαγή ιδεών καθώς επίσης την προβολή των Συνεταιρισμών. Το 2014 επιλέχθηκα από το Υπουργείο Εργασίας και έλαβα μέρος ως Leader στο Διεθνές Συνέδριο «Social Business»  που είχε διεξαγεί στο Δήμο Ηρακλείου, παρουσιάζοντας καλές πρακτικές για την ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας όπως και της Συνεργασίας μεταξύ των μελών των Επιχειρήσεων.

Το 2018 εκλέχθηκα Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιοτου Σωματείου της ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.Όλα τα μέλη εργαζόμαστε εθελοντικάμε σκοπό:

  • Την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Νομοθεσίας σε αδέσποτα αλλά και σε ιδιόκτητα ζώα.
  • Την προώθηση αδέσποτων σε ανάδοχες οικογένειες – υπεύθυνους ιδιοκτήτες
  • Την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ζωοφιλίας.
  • Τον έλεγχο ευζωίας όλων των υιοθετημένων επανενταγμένων ζώων και την εφαρμογή του Προγράμματος Αντιμετώπισης από τους Δήμους.
  • Την Πρόληψη Δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων.

Η αγαπημένη φράση που λειτουργεί ως γνώμονας στη ζωή μου είναι ότι «Δεν προσπαθώ να είμαι άνθρωπος της επιτυχίας,αλλά άνθρωπος της αξίας!»

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους