Μαστοράκης Κυριάκος

Μαστοράκης Κυριάκος

Ονομάζομαι Κυριάκος Μαστοράκης του Γεωργίου και της Ελένης-Ευαγγελίας. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο τον Ιούνιο του 1975. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά. Εργάστηκα στην οικογένειακη μας επιχείρηση μέχρι τα είκοσι ένα μου χρόνια. Φοίτησα στα Δημόσια ΙΕΚ για ένα έτος στον τομέα της μηχανογραφημένης Λογιστικής. Έπειτα στο δεύτερο έτος αποφάσισα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και έφτασα στην Μεγάλη Βρετανία για σπουδές. Είμαι πτυχιούχος της Αγγλικής Γλώσσας (γλωσσολογίας) και Ιταλικής του Πανεπιστημίου της Ουαλίας.

Έχω εργαστεί σε κέντρα ξένων γλωσσών και σε ιδιωτικό κολέγιο διδάσκοντας Αγγλικά μέχρι το 2005, όπου ξεκίνησα  το δικό μου κέντρο ξένων γλωσσών στο κέντρο της πόλης συνδυάζοντας την επιχειρηματική μου εμπειρία και πνεύμα με την εκπαίδευση.

Από την πρώτη στιγμή που τελείωσα το πανεπιστήμιο δεν σταμάτησα να βελτιώνω τις γνώσεις μου και την προσωπικότητα μου. Πιστός στη δια βίου μάθηση συμμετείχα σε πολλά σεμινάρια και επιμορφώσεις με τελευταίο το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και την πιστοποίηση ως εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Οι δράσεις μου δεν περιορίζονται στο επαγγελματικό ορίζοντα αλλά ενεργοποιούμαι

στα κοινά του συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία όπου παραμένω ενεργός. Επίσης έχω διατελέσει γραμματέας στον πολιτιστικό σύλλογο του Ανισσαρα Χερσονήσου και σε άλλους συλλόγους εθελοντικής δράσης.

Διεκδικώ για όλους υψηλό βιωτικό επίπεδο και πραγματικές ευκαιρίες για τα παιδιά τους. Ονειρεύομαι μια πόλη που θα κάνει την ζωή των πολιτών της αξιοζήλευτη. Ένα Ηράκλειο για όλους!

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους