Μανουσάκη Ελένη

Μανουσάκη Ελένη

Γεννήθηκα στη Νυρεμβέργη Γερμανίας και μεγάλωσα στο Ηράκλειο . Είμαι απόφοιτη της ειδικότητας ¨Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης ¨ καθώς επίσης και της ειδικότητας ¨Προσχολικής Αγωγής Ημερησίας Φροντίδας Παιδιών ΜεΑ¨.

Εργάζομαι ως  βρεφοκόμος ,  από το 2002 , στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ¨Εναρμόνιση  οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής¨.

Διαθέτω πιστοποιημένη εκπαίδευση από το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ  , στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού , στις ενέργειες επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης γυναικών,  στην προώθηση και την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, στις τεχνικές διαπραγμάτευσης,  στις εργασιακές σχέσεις και στα δικαιώματα , στην απασχόληση και την ανεργία , στην θεσμική ανασυγκρότηση της Ευρωζώνης ,  στις Επικοινωνιακές και Οργανωτικές ικανότητες   καθώς και στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Μέσα από μια εξελικτική ειδική εκπαιδευτική διαδικασία  ,  αποφοίτησα  από την Ακαδημίας της ΓΣΕΕ ,  το 2015 στην Αθήνα.

Εκλεγμένη επί σειρά ετών και νυν πρόεδρος του Παγκρήτιου  σωματείου εργαζομένων σε Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ΟΤΑ  Κρήτης . Από το Νοέμβριο του 2018 είμαι  η  Γ. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου , η πρώτη γυναίκα εκλεγμένη, σε θέση ευθύνης στην μεγάλη ιστορία του.  Έχοντας έντονη κοινωνική , συλλογική και αγωνιστική πορεία , σε  κάθε βήμα μου προσπαθώ να διαχειριστώ τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζαχαράκη και έχουμε δυο παιδιά.

Με αίσθηση ευθύνης και διάθεση να προσφέρω στα κοινά , εκτιμώντας την ομάδα του Γιώργου Σισαμάκη, θέτω τον εαυτό μου στο δυναμικό του συνδυασμού ¨ΗΡΑΚΛΕΙΟ για Όλους .

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους