Μαμουλάκη Ελίνα

Μαμουλάκη Ελίνα

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι πτυχιούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.  Έχω δύο παιδιά 8 και 6 ετών, ζω και εργάζομαι στο Ηράκλειο
Ως ιδιώτης Αρχιτέκτονας διατηρώ αρχιτεκτονικό γραφείο στην οδό Χάνδακας 58 για την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών και έκδοση οικοδομικών άδειων.
Έχω εργαστεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου  για την εκπόνηση μελετών και σύνταξη προτάσεων, για τη διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων, που αφορούσαν και το κέντρο της πόλης αλλά και τις εκτός τειχών περιοχές.
Επίσης έχω συνεργαστεί με το Δήμο Μαλεβιζίου, σε μελέτες που αφορούσαν  την αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων και των κοινοχρήστων χώρων που τα περιβάλλουν.
Ενασχόληση με τον τουρισμό
Ασχολούμαι με την διεύθυνση και διαχείριση τουριστικών μονάδων και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, από τη θέση του του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου σε τουριστικές επιχειρήσεις.
Ενασχόληση με τα παιδιά  και την εκπαίδευση
Διδάσκω Αρχιτεκτονική σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, βάσει του φιλανδικού μοντέλου εκπαίδευσης  Arkki, όπου τα παιδιά, με παιχνίδι φαντασία και κατασκευές, χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις τους και τους βασικούς κανόνες  Αρχιτεκτονικής σύνθεσης και αρμονίας, αποτυπώνουν τον κόσμο.
Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους