Κουλάκης Μανώλης

Κουλάκης Μανώλης

Γεννήθηκα το 1979 στη Σίβα Ηρακλείου. Από μικρή ηλικία ως μέλος πολυμελούς αγροτικής οικογένειας ασχολήθηκα με τη γη, η οποία  γρήγορα «με κέρδισε» κι έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτή. Παρά τις δυσκολίες του αγροτικού κλάδου, είχα και συνεχίζω να έχω την πεποίθηση ότι η ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου μπορεί να αποτελέσει  επίκεντρο αγροτικής και αγροτουριστικής ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Η ηθική, η εργατικότητα  και η αξιοπρέπεια είναι χαρακτηριστικά που θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύουν και οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους γονείς μου, το Σήφη και την Αργυρώ, που με γαλούχησαν με τις παραπάνω αξίες. Αυτές τις αξίες συνεχίζω να πρεσβεύω και στην οικογένεια που έχω δημιουργήσει. Έχω παντρευτεί τη Μαρία Μπολάκη του Αριστείδη και της Μαρίνας από την Αυγενική Ηρακλείου, γιατρό στο επάγγελμα και έχουμε αποκτήσει ένα γιο 5 ετών.

Πιστεύω ότι το μέλλον του Δήμου μας ανήκει στη νέα γενιά από διάφορους επαγγελματικούς και κοινωνικούς  χώρους που οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για την ίδια και τις επόμενες γενιές στην Πόλη και τα Χωριά του Ηρακλείου όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε καθημερινά.

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους