Κοντάκη Χαρά

Κοντάκη Χαρά

Ονομάζομαι Χαρά Κοντάκη και είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Είμαι κόρη του Μάνθου Κοντάκη, από το Κεφαλοβρύσι Βιάννου και της Ευαγγελίας Παπαδάκη-Κοντάκη, από τη Χαλέπα Χανίων, ενώ καλύτερή μου φίλη είναι η αδερφή μου, Ιωάννα.

Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά από 2,5 ετών ζω στο Ηράκλειο, το οποίο και υπεραγαπώ.

Αποφοίτησα από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου και στη συνέχεια από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «MSc Management of Projects», από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας και από το 2008 εργάζομαι στο λογιστικό και φοροτεχνικό αντικείμενο.

Στον ελεύθερό μου χρόνο, μου αρέσει να βγαίνω έξω και να συναναστρέφομαι με τους φίλους μου. Τις πιο ανέμελες στιγμές μου τις ξεκλέβω περνώντας χρόνο με τη σκυλίτσα και τα δυο γατάκια μου, ενώ χαλαρώνω «ταξιδεύοντας» μέσα από ένα λογοτεχνικό βιβλίο.

Όντας στο λογιστικό κλάδο για παραπάνω από μια δεκαετία και καθόλη την περίοδο της «οικονομικής κρίσης», γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου, άνεργοι, συνταξιούχοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι βάλλονται από παντού, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί και λέω πρώτα στον εαυτό μου κι έπειτα στο συμπολίτη μου «Τόλμησε να κάνεις Εσύ το πρώτο βήμα για την αλλαγή που θέλεις να συμβεί και θα δεις την αλλαγή να συμβαίνει»…

…Γίνε εσύ η αλλαγή που ονειρεύεσαι!

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους