Ζωγραφάκη Μανιαδή Αυγή

Ζωγραφάκη Μανιαδή Αυγή

Γεννήθηκα το 1978 στην Λευκωσία και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησα στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Ηρακλείου. Γονείς μου είναι ο Γιώργος Ζωγραφάκης και η Γεωργία Γεωργίου, συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί. Παππούς μου ήταν ο Κίμων Ζωγραφάκης, ηγετική μορφή της αντίστασης, πολυβραβευμένος για τη σπουδαία δράση του που συμμετείχε μεταξύ των άλλων στην απαγωγή του Κράιπε και στο σαμποτάζ του αεροδρομίου του Καστελίου. Είμαι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Ευάγγελο Μανιαδή και έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος της Ιατρικής σχολής Αθηνών. Ειδικεύτηκα στην Πανεπιστημιακή Κλινική Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας στην Κολωνία (Klinik und Polyklinik für Psychiatrie und Psychotherapie Uniklinik Köln ) και ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά από το 2014 στο ιδιωτικό μου  ιατρείο στο Ηράκλειο. Παράλληλα με το ιατρείο, είμαι η επιστημονικά υπεύθυνη σε δύο Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία.

Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια με ανακοινώσεις και επιτοίχιες παρουσιάσεις και έχω δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Παρακολουθώ το 2ο έτος του μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία που οργανώνεται από τον Τομέα Ψυχιατρικής και Επιστημών Συμπεριφοράς με  την Ψυχιατρική Κλινική του ΠαΓΝΗ σε συνεργασία με την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Οραματίζομαι μια πόλη σύγχρονη, καινοτόμο, ανθρώπινη και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Μια πόλη λειτουργική με υψηλή ποιότητα ζωής, με χώρους πρασίνου και αναψυχής. Ονειρεύομαι μια πόλη με δική της ταυτότητα, που θα αναδείξουμε την ιστορικότητα της και θα χρησιμοποιήσουμε την σύγχρονη τεχνολογία για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Ένα Ηράκλειο για όλους.

 

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους