Γιαμπουλάκη Μαρία

Γιαμπουλάκη Μαρία

Γεννήθηκα το 1982, μεγάλωσα στο Πέρι Μεσαράς και επέλεξα να ζω στο Ηράκλειο τα τελευταία 8 χρόνια. Σήμερα εργάζομαι ως διευθύντρια κατάρτισης  και σύμβουλος εργασίας στην Ευρωπαϊκή Πρόοδο (Υπηρεσίες Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού & Σύμβουλοι Επιχειρήσεων).

Είμαι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (M.A) στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (εκπαίδευση ενηλίκων) από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Παράλληλα, έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σχετικά με τα επαγγελματικά μου ενδιαφέροντα.

Για δέκα χρόνια εργαζόμουν ως διοικητικό στέλεχος σε μικρές επιχειρήσεις σε θέσεις management και marketing. Από το 2013 έως σήμερα η βασική μου επαγγελματική δραστηριότητα εστιάζει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ενήλικες, ενδοεπιχειρησιακών προγραμμάτων κατάρτισης, επιδοτούμενων προγραμμάτων για ανέργους και εργαζομένους, υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ και συμβουλευτική εργασίας. Παράλληλα, εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα management, HR, επικοινωνίας και συμβουλευτική εργασίας.

Αγαπημένο μου χόμπι η δημοσιογραφία και για αυτό παράλληλα με τη βασική επαγγελματική δραστηριότητα μου, αρθρογραφώ σε θέματα του αντικειμένου μου αλλά και σε θέματα επικαιρότητας.  Για πέντε χρόνια ήμουν ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ σήμερα δημοσιογραφώ σε περιοδικό του Ηρακλείου.

Τέλος,  είμαι μέλος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) Ηρακλείου, μία εκ των τριών πιστοποιημένων ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου.

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους