Βλαχάκη – Νικολιδάκη Μαρία

Βλαχάκη – Νικολιδάκη Μαρία

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως καθηγήτρια κολύμβησης εδώ και 15 χρόνια.

Είμαι παντρεμένη με τον ιατρό Ωτορινολαρυγγολόγο Αντώνη Νικολιδάκη με τον οποίον έχουμε αποκτήσει ένα παιδί.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβα ειδικότητα στην κολύμβηση καθώς και στην Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού. Στα μαθητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση αποσπώντας αρκετές  διακρίσεις σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο.

Έχω εργαστεί στον Αθλητικό Όμιλο Ζωοδόχος Πηγή- κέντρο ειδικών παιδιών- (ΑΜΕΑ).

Συμμετέχω συχνά σε εθελοντικές δράσεις της πόλης μου και υπήρξα εθελοντικό μέλος στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας μας, την Ολυμπιάδα του 2004.

Από το 2005 εργάζομαι στο ιδιωτικό κολυμβητήριο «Υδροκίνηση» ως καθηγήτρια κολύμβησης.

Από νεαρή ηλικία έχοντας ως γνώμονα το αθλητικό πνεύμα έμαθα να μάχομαι και να πραγματοποιώ τα όνειρά μου έχοντας πάντα ως υψηλά ιδανικά την ευγενή άμιλλα, την αξιοκρατία και συνάμα την τιμιότητα και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο μου.

Ο λόγος που θέλω να συμπορευτώ με τον Γιώργο Σισαμάκη και την Παράταξη «Ηράκλειο για Όλους» είναι η εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του αλλά και η  ταύτιση των ιδεών μας που φαίνεται να μην αλλοιώθηκαν αλλά αντιθέτως να ωρίμασαν και να ενισχύθηκαν μέσα από μια φιλία που μας ενώνει από τα μαθητικά μας χρόνια.

Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες …

 

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους