Άρθρα

Το Ηράκλειο τόλμησε να κάνει ένα πρώτο βήμα – Ευχαριστούμε!

Δήλωση του Γιώργου Σισαμάκη με αφορμή την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων για τον Δήμο Ηρακλείου, το βράδυ της Κυριακής, 26 Μαΐου 2019:

“Το Ηράκλειο απόψε τόλμησε να κάνει ενα πρώτο βήμα προς την Αλλαγή χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η μετάβαση από την εναλλαγή. Οι Ηρακλειώτισσες και οι Ηρακλειώτες τόσο εκείνοι που μας ψήφισαν όσο και εκείνοι που δεν μας ψήφισαν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από την 1η Σεπτεμβρίου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Ηρακλείου θα βρίσκεται μια δύναμη που προέκυψε από την κοινωνία για την κοινωνία, έξω από μηχανισμούς και συστήματα. Χωρίς οικονομικά ή άλλα μέσα.

Μια δύναμη που τόλμησε να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον κάθε πολίτη ξεχωριστά απέναντι στη πόλη που αγαπάμε με πάθος και πίστη. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν σε αυτό τον ανηφορικό αγώνα τον οποίο υπηρετήσαμε με περίσσεια αξιοπρέπεια τιμώντας πάνω απ όλα την επιλογή τους να ακουμπήσουν πάνω μας για να βελτιώσουμε την εικόνα του Δήμου μας. Παράλληλα θέλω να δηλώσω ότι νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και τιμή για τους 74 υποψηφίους του συνδυασμού μας καθώς και για όσα στελέχη βρέθηκαν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. Στάθηκαν όρθιοι με πάθος και πίστη για αυτή την προσπάθεια και δεν λύγισαν σε πιέσεις και Κασσάνδρες.

Τους ευχαριστώ ολόψυχα και δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους. Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν ,πιστεύοντας ακράδαντα ότι μοναδικός του γνώμονας ήταν το συμφέρον της πόλης. Συγχαίρω ιδιαίτερα τους δυο διεκδικητές του Δήμου και τους καλώ να πείσουν με επιχειρήματα για την οριστική επιλογή των πολιτών την επόμενη Κυριακή. Διαβεβαιώνω τόσο εγώ όσο και η παράταξη την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ ότι θα βρεθούμε στο πλάι τους σε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην βελτίωση του Δήμου μας και απέναντι σε κάθε επιλογή που προκαλεί προβλήματα.

Το Ηράκλειο απόψε απέκτησε ένα νέο καθαρό αυτοδιοικητικό σχήμα που ήρθε για να μείνει με στόχο να αλλάξουμε όλα αυτά που μας πληγώνουν.Σε αυτή τη διαδρομή δώσαμε πολλά. Μην έχετε αμφιβολία, έχουμε να δώσουμε ακόμα περισσότερα.
Θα είμαστε παρόντες πάντοτε και παντού στο πλευρό όλων των Ηρακλειωτών. Δέσμευση τιμής απέναντι στην πόλη μας”.

Copyright © 2019 Ηράκλειο για Όλους